Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Житомирщина: воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» за участі податківців

опубліковано 16 травня 2024 о 10:27

Начальник управління податкових сервісів Оксана Пахолюк разом із заступником начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Житомирській області Андрієм Петкевічусом прийняли участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», який проходив у осередку сучасних знань Ж.итомирській політехніці.

Захід організований бізнес - об’єднанням клубу «Business Woman Club» спільно з Центром підтримки експорту за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Відбувся практичний тренінг розроблений спеціально для жінок-підприємниць, щоб надати їм нових знань та навичок для оптимізації бізнес-процесів, адаптації до нових реалій воєнного часу та здолати виклики, з якими зіткнувся український бізнес. 

Серед розглянутих тем про грантові можливості, отримали необхідні навички та знання для ефективного бізнес-планування, використання штучного інтелекту, а також створення стратегії розвитку та масштабування власного бізнесу.

Також учасники отримали роз’яснення та цінні поради від фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області, зокрема: 

- Оксана Пахолюк розповіла про використання електронних сервісів, мобільного застосунку «Моя податкова», які дозволяють платникам оперативно вирішити чимало питань, адже таким форматом взаємодії можна скористатись цілодобово, як з персональних комп’ютерів, так і з смартпристроїв. 

- Андрій Петкевічус висвітлив про важливість державної реєстрації як суб’єкта господарювання, а також особливості застосування та використання як класичних реєстраторів розрахункових операцій, так і програмних.

«Долучайтесь та використовуйте нові податкові сервіси! Ми прагнемо надавати жінкам-підприємницям чіткі та зрозумілі роз'яснення, щоб вони могли бути впевнені, що їхній бізнес ведеться прозоро та відповідно до норм податкового законодавства», – зазначили податківці.