Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лекція для студентів Львівського торговельно-економічного університету

опубліковано 19 квітня 2024 о 10:20

Днями начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування ГУ ДПС у Житомирській області –  Іван Гичко провів лекцію для студентів Львівського торговельно-економічного університету щодо адміністрування податку на прибуток підприємств.

Захід відбувся за ініціативи доцента кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Тетяни Мединської та старшого викладача Надії Олійник, в рамках вивчення освітньої компоненти “Адміністрування податків і платежів”.

Слухачами лекції були студенти ОПП “Фіскальне та митне адміністрування” і ОПП “Фінанси, банківська справа та страхування” спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”. 

Іван Гичко презентував особливості адміністрування податку на прибуток підприємств в Україні, сконцентрував увагу на роботі неприбуткових установ і організацій, їх діяльність під час воєнного стану. 

У реалізації державної політики у сфері податкового адміністрування, органи ДПС забезпечують та організовують надання адміністративних послуг, про що було також акцентовано спікером.

Зокрема, студенти виявили особливий інтерес до практичних прикладів діяльності адміністраторів податків у боротьбі з ухиленням від оподаткування прибутку та юридичної відповідальності платників за порушення податкового законодавства. 

Студенти та викладачі університету подякували Івану Гичку за змістовну та цікаву лекцію, та висловили сподівання на подальшу співпрацю.