Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Круглий стіл» з членами Асоціації платників податків України у Житомирській області

опубліковано 18 квітня 2024 о 15:01

Взаємодія з платниками податків та громадськістю відіграє важливу інформаційно-комунікативну роль у діяльності податкової служби Житомирщини.

Головне управління ДПС у Житомирській області постійно працює у напрямку оперативної проінформованості платників щодо норм податкового законодавства та порядку їх застосування.  

Сьогодні відбулось чергове засідання «круглого столу» податківців з платниками податків – членами Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Житомирській області (далі – АППУ) за участі начальниці управління оподаткування юридичних осіб Надії Олійник та заступника начальника управління оподаткування юридичних осіб Анжеліки Бевзи. 

Тема заходу – податок на додану вартість: особливості нарахування податкових зобов’язань з ПДВ, підстави включення сум ПДВ до складу податкового кредиту та нюанси складання податкових  накладних/розрахунків коригування.

Під час засідання податківці надали ґрунтовні відповіді на запитання учасників - членів АППУ та окреслили плани і першочергові завдання на найближчий час.

Головне управління ДПС у Житомирській області нагадує, що для оперативного зворотного зв’язку з платниками працює Комунікаційна податкова платформа. Звернення від представників інститутів громадянського суспільства і бізнес-асоціацій приймаються на електронну скриньку zt.ikc@tax.gov.ua.