Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія: 178 громадян за попередній рік задекларували доходи у розмірі понад 1 мільйон гривень

опубліковано 12 квітня 2024 о 10:35

«В рамках кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році за три місяці поточного року  1901 громадян Житомирщини прозвітували про отримані доходи. 

Ними задекларовано 1146  млн грн доходів, з яких визначено податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб  у сумі 27 млн грн і військового збору 2,9 млн гривень. 

Станом на 01 квітня нинішнього року 178 громадян Житомирської області задекларували отримані за попередній рік доходи у розмірі понад мільйон гривень. Загальна сума доходів, отриманих такими громадянами, складає понад 556 млн грн. Мільйонерами задекларовано до сплати 14,1 млн грн ПДФО та 1,8 млн грн військового збору.

За січень-березень правом на податкову знижку за наслідками 2023 року скористалися 1706 громадян.  

За наслідками проведених розрахунків претендентам на отримання податкової знижки повернуть 5,6 млн грн. податку на доходи фізичних осіб» - інформує в.о.начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександр М”ясковський.  

Нагадаємо, що кампанія “Декларування - 2024” триває до 01.05.2024 року, тобто річну податкову декларацію про доходи за минулий рік за новою формою зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб, військовий збір. 

Декларацію про майновий стан і доходи, одержані упродовж минулого року, з метою отримання податкової знижки, громадяни можуть подати до завершення поточного року.

Шановні громадяни ! Виконайте свій обов’язок своєчасно – задекларуйте доходи!