Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Житомирщини інформують платників щодо подання декларації про майновий стан і доходи

опубліковано 22 березня 2024 о 16:07

Податківці Житомирщини продовжують активну роботу з надання інформаційної підтримки фізичним особам щодо подання декларації про майновий стан і доходи, яке є ключовим обов'язком кожного громадянина. Звертаємо вашу увагу на те, що з 1 січня 2024 року в Україні стартувала щорічна кампанія з декларування доходів, що триватиме до 1 травня 2024 року.

Наші фахівці активно проводять робочі зустрічі, під час яких надається як теоретична, так і практична допомога з подання декларації за звітний 2023 рік. Особливу увагу приділяємо термінам подання декларації: нагадуємо, що громадяни, які зобов'язані згідно з ПКУ, повинні подати свою декларацію до 01 травня року, що настає за звітним. Також звертаємо увагу, що громадяни, які бажають використати своє право на податкову знижку, податкову декларацію подають по 31 грудня року, наступного за звітним.

Нагадуємо, що також декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді. Для зручності наших громадян ми пропонуємо скористатися Електронним кабінетом платника або мобільним додатком "Моя податкова". Наша мета - зробити процес подання декларації якнайбільш доступним та зручним для всіх платників податків.