Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія: 1736 громадян Житомирщини прозвітували про отримані доходи

опубліковано 20 березня 2024 о 15:12

«В рамках кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році за два місяці поточного року  1736 громадян Житомирщини прозвітували про отримані доходи. 

Ними задекларовано 832,1  млн грн доходів, з яких визначено податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб  у сумі 17,4 млн грн і військового збору 2,7  млн гривень. 

За січень-лютий правом на податкову знижку за наслідками 2023 року скористалися 337 громадян.  

За наслідками поведених розрахунків претендентам на отримання податкової знижки повернуть 1,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб» - інформує в.о.начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський.  

Нагадаємо, що кампанія “Декларування - 2024” триває до 01.05.2024 року, тобто річну податкову декларацію про доходи за минулий рік за новою формою зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб, військовий збір. 

Декларацію про майновий стан і доходи, одержані упродовж минулого року, з метою отримання податкової знижки, громадяни можуть подати до завершення поточного року.

Шановні громадяни ! Виконайте свій обов’язок своєчасно – задекларуйте доходи!