Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні активно працюють з боржниками

опубліковано 19 березня 2024 о 16:38

Фахівцями Головного управління постійно ведеться робота, спрямована на зменшення податкового боргу  платниками податків Житомирщини.

Проводиться ряд заходів, зокрема інформують платників про необхідність сплати шляхом направлення податкових вимог. У разі несплати боргу подаються позовні заяви до суду про стягнення заборгованості, виставляються інкасові доручення на рахунки боржників в установах банків. Вся ця робота націлена на збільшення надходжень до бюджету за рахунок погашення податкового боргу.

Чергова зустріч відбулася сьогодні за участі заступника начальника Галини Воробей, начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех з представником ТОВ «Техноінтер-Плюс».Загальна сума боргу товариства з земельного податку становить  понад 613 тис гривень.

Обговорили фінансовий стан товариства, ризики, які впливають на економічні процеси по формуванню оборотних коштів для погашення заборгованості, можливості сплати податків у майбутньому. 

Нагадаємо, що кожен може перевірити чи є у нього податковий борг. Це  можна зробити на вебпорталі ДПС, скориставшись сервісом Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/), скориставшись мобільним додатком «Моя податкова» або ж звернувшись у Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Житомирській області за місцем реєстрації як платника податків.