Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота з боржниками області продовжується

опубліковано 18 березня 2024 о 15:38

Сьогодні за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галини Воробей, фахівців підрозділу управління по роботі з податковим боргом відбулась робоча зустріч з представником приватного акціонерного товариства «Норинський щебзавод». 

За словами Галини Воробей, з підприємством з 2023 року, з періоду виникнення податкового боргу, проведено ряд заходів, проте загальна сума боргу на сьогодні становить 1,1 млн гривень.

Під час зустрічі учасники обговорили можливості погашення боргу перед бюджетом, розглянули питання сплати податків у майбутньому та заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства. 

Нагадаємо, що перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через Електронний кабінет. Дізнатися про податкові борги також можна через мобільний застосунок «Моя податкова». 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. 

Не чекайте стягнення податкового боргу у примусовому порядку, уникайте негативних наслідків! Виконуйте податковий обов’язок та сплачуйте податки вчасно і в повному обсязі.