Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільні робочі зустрічі з ОТГ

опубліковано 12 березня 2024 о 11:29

Налагодження та розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами – один з пріоритетних напрямків роботи податкової служби та шляхи вирішення актуальних питань.

У рамках такої співпраці начальник Овруцької ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Сергій Невмержицький та начальник Овруцького відділу Коростенської філії Житомирського ОЦЗ  Сергій Закусило провели робочі зустрічі з головою Словечанської селищної ради Володимиром Трикишею та головою Гладковицької селищної ради Миколою Буховцем.

Під час зустрічей обговорили актуальні питання, які виникають при організації роботи зі зверненнями громадян, порядок декларування доходів, отриманих за 2023 рік, оподаткування виплат благодійної допомоги ВПО та важливість легалізації трудових відносин.

Зокрема, окрему увагу приділили питанням сплати податкового боргу платників податків, мінімального податкового зобов’язання, земельного податку, орендної плати та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Захід пройшов у форматі цікавого та корисного діалогу для кожної із сторін, підкреслили важливість проведеного заходу та домовились про розширення подальшої співпраці.