Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шляхи співпраці визначили під час зустрічі

опубліковано 05 березня 2024 о 16:49

Сьогодні проведено робочу зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександра М`ясковського та голови ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Житомирській області Геннадія Карпінського, що відбулась в межах роботи Комунікаційної податкової платформи.

Під час зустрічі визначили шляхи взаємодії, що сприятимуть системному діалогу податкової служби з АППУ, що представляє інтереси  різних груп платників податків Житомирської області.

Особливу увагу приділено питанню організації участі представників бізнесу області у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків — 2023». Геннадій Карпінський зазначив, що прийом заявок на участь у Рейтингу розпочався з 1 березня і буде тривати до 29 квітня. Положення про Рейтинг, Критерії оцінювання номінантів та форма Заявки на участь у Рейтингу опубліковано на офіційному сайті ВГО АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

На завершення Олександр М`ясковський зазначив, налагодження партнерських відносин із платниками податків є незмінним пріоритетом діяльності служби і платники мають бути упевненими, що податківці завжди готові до діалогу, завжди підтримують сумлінних платників, тож саме в такому руслі відбувається співпраця з АППУ та є втіленням ефективних форм співпраці.