Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стратегію врегулювання податкової заборгованості обговорено на зустрічі

опубліковано 27 лютого 2024 о 15:54

Погашення податкової заборгованості завжди знаходиться на постійному контролі у фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Заступник начальника Галина Воробей, начальник управління по роботі з податковим боргом Алла Бех та начальник відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном Ігор Хитрич провели зустріч з представником філії Житомирського виробничого експлутаційно-технічного вузла зв’язку «Державного підприємства дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики «УКРДОРЗВ’ЯЗОК» для обговорення питань погашення боргу.

Основним напрямком діяльності цього підприємства є безпроводовий електрозв’язок.

На зустрічі обговорювались джерела сплати податкової заборгованості, що виникла у підприємства, та складає понад 1.4 млн гривень та розглянули можливі заходи стягнення в умовах воєнного стану відповідно до норм податкового законодавства.

В ході заходу Галина Воробей зазначила, що податкова служба області завжди на стороні сумлінного платника податків і зацікавлена у тому, щоб бізнес ефективно працював, розвивався та сплачував податки. 

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua