Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Теодозія Чернецька прийняла участь у засіданні «круглого столу» в Житомирській ОВА

опубліковано 01 лютого 2024 о 13:47

Сьогодні очільниця Головного управління ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька прийняла участь у засіданні «круглого столу» з консолідації зусиль держави та бізнесу в умовах воєнного стану, збереженню та розвитку підприємницького потенціалу області.

Засідання відбулося за участі начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, Народного депутата України Сергія Кузьміних, Народного депутата України Богдана Кицака, депутата Житомирської обласної ради Руслана Годованого, тощо.

Обговорили низку важливих та актуальних питань для бізнесу, зокрема розглянули перспективи впровадження Національної стратегії доходів до 2030 року та прийняття проєкту Закону №10028 від 11.09.2023 про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» в частині скасування для всіх фізичних осіб-підприємців обов’язок вести облік товарних запасів і здійснювати продаж лише тих товарів, що відображені в такому обліку.

Теодозія Чернецька зазначила, що платниками податків області у 2023 році до бюджетів усіх рівнів сплачено більше 24 млрд гривень, при прогнозованих 23,8 млрд гривень. Перш за все це завдяки активній позиції платників податків. В свою чергу Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до діалогу з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків для вирішення проблемних питань.

Після активного обговорення учасники вирішили продовжити обговорення в більш ширшому колі та запросити до участі представників профільних міністерств, Верховної ради та органів державної влади.

Більше на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/photo/?fbid=778502580970624&set=pcb.778507370970145