Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків!

опубліковано 19 січня 2024 о 11:08

Шановні платники податків, у зв’язку з тим, що окремі платники податків з початку року змінили своє місце реєстрації на Житомирську область прохання уважно сплачувати податки на рахунки територіальних громад Житомирської області та перевіряти  правильність зарахування коштів до бюджету!

Перелік рахунків розміщено на сайті ГУ ДПС у Житомирській області в розділі «Рахунки для сплати платежів» за посиланням https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv, також уточнити дані рахунків можна за номером Гарячої лінії 0-800-505-521.

Самостійно перевірити дані щодо сплати податків, платежів та єдиного внеску в режимі онлайн платник податків може за допомогою меню «Стан розрахунків з бюджетом»  приватної частини Електронного кабінету (cabinet.tax.gov.ua). 

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» відображає:

- зведену інформацію щодо кожного виду податку (платежу);

- деталізовану інформацію щодо податку (платежу) у розрізі проведених операцій.

З метою перевірки правильності та своєчасності зарахування коштів до бюджету у платника є можливість отримати інформацію щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами в Центрі обслуговування платників за місцем його знаходження на податковому обліку.