Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок подання Таблиці даних платника податку вчергове обговорили на зустрічі з місцевими підприємцями

опубліковано 27 грудня 2023 о 17:27

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась зустріч із керівництвом ТОВ «ОЛСЕТ Груп» – директором Недіним Олександром та головним бухгалтером Клименко Наталією. 

Зустріч відбулась в межах роботи Комунікаційної податкової платформи.

Начальниця управління з питань виявлення та оподаткування податкових ризиків Касіян Віра детально розповіла про порядок подання Таблиці даних платника податку на додану вартість та звернула увагу, що Таблиця подається за встановленою формою, разом з Поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Подані документи розглядається комісією регіонального рівня протягом п’яти робочих днів після її отримання. За результатами розгляду приймається рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке надсилається платнику в порядку, встановленому ст. 42 Податкового кодексу України. 

Нагадуємо, що у разі виникнення запитань з питань оподаткування юридичних осіб можна зателефонувати на гарячі лінії: (0412) 413889, (098) 3681877, (0412) 418076, (097) 3650339. 

Або звернутися на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області: zt.ikc@tax.gov.ua