Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань

опубліковано 19 грудня 2023 о 15:38

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, проведено чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань.

Для забезпечення доступу всіх працівників до навчання було використано програмний IT-продукт «ZOOM», що дозволило державним службовцям приєднатися до лекцій безпосередньо зі своїх робочих місць.

Під час навчання фахівці поділилися важливими знаннями. Зокрема, Сарган Наталія, заступник начальника управління-начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, податкових сервісів, розповіла щодо послуг електронного кабінету.

Кінзерська Наталія, заступник начальника управління–начальник відділу супроводження судових спорів за результатами позапланових та фактичних перевірок управління правового забезпечення проінформувала присутніх про актуальні зміни у законодавчих та інших нормативно-правових актах.

На завершення заходу Костянтин Охріменко, головний державний інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції, висвітлив інформацію щодо правил етичної поведінки в органах ДПС, поняття запобігання та врегулювання  конфлікту в органах ДПС. 

Ці роз’яснювальні заходи залишаються важливою складовою функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі, спрямовані на вивчення актуальних тематик та підвищення професійної кваліфікації державних службовців.