Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Важлива інформація щодо стану розрахунків з бюджетом

опубліковано 13 грудня 2023 о 09:46

Шановні платники податків, наближається кінець року, прохання проаналізувати наявність сплати за 2023 по всім податкам та зборам!

Самостійно перевірити дані в режимі онлайн платник податків може за допомогою меню «Стан розрахунків з бюджетом»  приватної частини Електронного кабінету (cabinet.tax.gov.ua). 

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» відображає:

· зведену інформацію щодо кожного виду податку (платежу);

· деталізовану інформацію щодо податку (платежу) у розрізі проведених операцій.

Крім того, через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету, платник має можливість  направити Запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС (форма F/J1300203).

Через певний час платник отримує Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом, який можна переглянути та завантажити у режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи приватної частини Електронного кабінету, або на електронну пошту платника, з якої було відправлено Запит.

За бажанням платника та його зверненням до органу ДПС відповідна інформація  надається йому у вигляді довідки довільної форми у терміни, встановлені статтею 20 Закону України від 02 жовтня 1996 року №393/36-ВР «Про звернення громадян», а саме не пізніше 15 робочих днів з дня отримання такого звернення.

З метою перевірки правильності та своєчасності зарахування коштів до бюджету у платника є можливість отримати інформацію щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами в Центрі обслуговування платників за місцем його знаходження на податковому обліку.