Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат спілкування

опубліковано 07 грудня 2023 о 15:32

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області продовжує ефективно працювати такий формат спілкування з платниками, як Комунікаційна податкова платформа. Зустрічі в рамках платформи проходять оперативно і якісно. 

Вкотре сьогодні, за зверненням на платформу, відбулася зустріч заступника начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олександра Кириченка з директором ТОВ «ПТС-АГРО» Іваном Петренко з питання віднесення платника до категорії ризиковості. Товариство надає послуги у сфері сільського господарства. 

Під час зустрічі директор отримав рекомендації щодо переліку документів, які слід подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника з переліку «ризикових». Крім того, обговорили причини, які спричинили блокування, та заходи які слід вжити товариству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. 

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001-18-57.