Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС долучилася до вебдискусії «Податковий комплаєнс та фінансовий моніторинг на захисті бізнесу»

опубліковано 28 листопада 2023 о 08:55

У рамках ХІ Міжнародного бізнес-форуму «НАУКА-БІЗНЕС-ОСВІТА: стратегічне партнерство», організованого Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана, науковці, представники бізнесу, експерти з питань економіки та фінансів, а також студенти економічних спеціальностей провели цікаву та актуальну дискусію щодо перспективних проєктів, дієвих форм партнерства, консолідації суспільства задля Перемоги та відновлення України.

Сучасні виклики потребують потужних рішень, серед яких впровадження системи податкового комплаєнсу – комплексу мотивів та стимулів для платників податків, що спонукають їх дотримуватись вимог податкового законодавства.

Представники ДПС ознайомили учасників бізнес-форуму з основними тенденціями у сфері трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування, навели приклади ефективної роботи підрозділів ДПС, відповіли на запитання слухачів, закликали сучасних студентів активно оволодівати новими знаннями та у подальшому долучатись до роботи в податкових органах.

«Наша мета – знизити податкові ризики, допомогти платникам уникнути найпоширеніших помилок податкового законодавства у майбутньому та стимулювати бізнес до добровільної сплати податків, передбачити й запобігти проблемам під час податкових перевірок.

Цей шлях до якісних змін дозволить вивести відносини з платниками податків на новий рівень, який ґрунтується на довірі і партнерстві», – зазначила директор Департаменту трансфертного ціноутворення ДПС Катерина Риженкова.