Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі в межах роботи Комунікаційної платформи тривають

опубліковано 10 листопада 2023 о 14:36

Робота Комунікаційної податкової платформи довела свою якісну та ефективну комунікацію з представниками інститутів громадянського суспільства та бізнес-спільнотою. Метою роботи платформи є визначення системних проблемних питань в діалозі та їх оперативне вирішення. 

Вкотре в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу, відбулась зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Касіян Віри з головним бухгалтером ТОВ «ЗЕРНАР» Хіміч Оксаною. 

В ході зустрічі обговорили порядок подання Таблиці даних платника податку на додану вартість. Зокрема, Віра Касіян зазначила, що Таблиця подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку разом з Поясненням.  Метою пояснення є обґрунтування реальності діяльності платника ПДВ, її ресурсної забезпеченості, роз’яснення специфіки діяльності. 

Таблиця з поясненнями розглядається комісією регіонального рівня протягом п’яти робочих днів після її отримання. За результатами розгляду приймається рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке надсилається платнику в порядку, встановленому ст. 42 Податкового кодексу України. 

Залишаємось на зв’язку!  

Комунікаційна податкова платформа: zt.ikc@tax.gov.ua  

Телефони «гарячих ліній» з питання зупинення реєстрації податкових накладних: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.