Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники! Економте свій час!

опубліковано 10 листопада 2023 о 08:51

Наразі суб'єкти господарювання мають змогу користуватися різноманітними електронними сервісами та послугами від Державної податкової служби України.

Зокрема, найпопулярнішим електронним сервісом є Електронний кабінет, який є захищеним, персоналізованим та безпечним програмним продуктом ДПС України. Призначення Електронного кабінету - надати платнику податків можливість реалізувати свої обов'язки та права у сфері оподаткування у режимі онлайн, суттєво зменшити витрати платників на адміністрування податків і зробити інформацію щодо кожного платника податків доступною та прозорою. Постійне розширення функціоналу Електронного кабінету зводить особисте спілкування з контролюючими органами до мінімуму, що, у свою чергу, економить робочий час.

ДПС і далі продовжує працювати над створенням нових сервісів для зручності і комфорту при взаємодії платників з податковими органами.

Так, податковою службою впроваджено мобільний застосунок «Моя податкова». Цей застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS. «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. У розділі «Мої дані» застосунку, зокрема, можна отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, перевірити наявність податкового боргу, отримати відомості про доходи.

Мобільний застосунок «Моя податкова» забезпечує отримання інформації про адресу реєстрації та фактичного місця проживання, отримання інформації про об'єкти оподаткування, отримання відомостей про суми виплачених доходів, направлення запиту та отримання відомостей про суми виплачених доходів, подання Податкової декларації про майновий стан і доходи, отримання інформації про обов'язок сплатити суму грошового зобов'язання (ППР), отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом, сплата податків з використанням платіжних систем, пошук фіскального чека, пошук марки акцизного податку, отримання інформації з Реєстру платників ПДВ, Реєстру страхувальників, Реєстру платників єдиного податку.

Моя податкова» - ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!