Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі обговорено шляхи погашення заборгованості перед бюджетом

опубліковано 26 жовтня 2023 о 16:49

Сьогодні, заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області  Воробей Галина, начальник управління по роботі з податковим боргом Бех Алла провели зустріч з керівником ТОВ «Трейд Логіст Інвест» Звягельської територіальної громади Рихальською Тетяною.

Метою зустрічі стало питання погашення заборгованості товариством перед бюджетом в сумі понад 317 тис. гривень, в т.ч орендна плата з юридичних осіб – 295,4 тис. грн., податок на нерухоме майно – 21,5 тис. гривень. 

Основним видом діяльності товариства є надання  в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 

З підприємством з 2022 року, з періоду виникнення податкового боргу, проведено ряд заходів, зокрема описано майно, винесено рішення щодо стягнення коштів платника з рахунків у банках в рахунок  погашення податкового боргу відповідно до пункту 95,5 статті 95 Податкового кодексу України на суму 228,3 тис. гривень. 

Під час зустрічі учасники обговорили можливості погашення заборгованості перед бюджетом, розглянули питання сплати податків у майбутньому та заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства. 

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua.