Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У форматі онлайн проведено інформаційну зустріч з територіальними громадами Житомирщини

опубліковано 24 жовтня 2023 о 13:54

Сьогодні, 24 жовтня 2023 року, за організацією регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Житомирській області в режимі онлайн пройшла інформаційна зустріч Головного управління ДПС у Житомирській області (далі – ТГ) з територіальними громадами області.

Комунікації з представниками ТГ стали традиційними. Вони сприяють результативній роботі у напрямку створення умов для досягнення поставлених цілей, зокрема при наповненні бюджетів.

У заході прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Воробей Галина; керівник регіонального офісу «U-LEAD з Європою»  у Житомирській області Василь Невмержицький; радниця із питань муніципального управління та фінансів регіонального офісу «U-LEAD з Європою»у Житомирській області Левківська Оксана; начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Мушицький Олександр.

Зустріч відкрила Левківська Оксана, яка привітала присутніх та подякувала усім, хто приєднався до онлайн-ефіру. Вона побажала продуктивної співпраці та під час діалогу вирішення нагальних питань.

Воробей Галина акцентувала увагу, що спільним завданням, яке стоїть як перед податковою службою так і територіальними громадами – це забезпечення наповнення місцевих бюджетів та пошуку резервів їх наповнення. І в даному випадку, ефективна співпраця між органами влади – це та складова, яка дозволяє забезпечити громаду додатковими фінансовими ресурсами для подальшого їх розвитку.

На заході також розглядались питання порядку застосування штрафних санкцій за незастосування РРО/ПРРО, щодо погашення боргу перед місцевими бюджетами, зміни до порядку зарахування ПДФО та виплати благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Зустріч пройшла у форматі активного діалогу для усіх сторін.

Підсумовуючи результат зустрічі, Левківська Оксана зазначила, що такі зустрічі проводяться з метою не тільки обговорення, а й вирішення нагальних питань, які впливають на економічний розвиток регіону.

Представники ТГ подякували організаторам зустрічі та висловили сподівання на плідну співпрацю і у подальшому.