Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок виключення з переліку «ризикових» платників обговорили під час зустрічі

опубліковано 12 жовтня 2023 о 15:17

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася чергова зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян з директором ПП «АГРО ТРЕЙД-П» Оксаною Петяк та представниками Людмилою Дозорець та Богданом Петяк. 

Зустріч відбулася в межах роботи Комунікаційної податкової платформи. 

Під час зустрічі обговорили особливості ведення суб’єктом господарської діяльності та його відповідність критеріям ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних / розрахунків коригування. Також було розглянуто деякі практичні моменти платника, які спричиняють податкові ризики. 

Посадовець проінформувала, які заходи слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі. 

Нагадаємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. 

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок. 

Крім того, з питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування функціонують «гарячі лінії»: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.