Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся online-вебінар з актуальних питань використання РРО/ПРРО у 2023 році

опубліковано 14 вересня 2023 о 13:30

Головне управління ДПС у Житомирській області продовжує практику проведення вебінарів з актуальних питань оподаткування для платників податків. 

Сьогоднішня онлайн - зустріч була присвячена основним змінам податкового законодавства, що передбачені Законом України № 3219, у частині використання РРО/ПРРО.

Спікерами заходу були заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Андрій Петкевічус та головний державний інспектор відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, реєстрації за окремими видами податків, ведення реєстрів управління електронних сервісів Роман Бойко.

Податківці проінформували учасників вебінару про вимоги щодо застосування РРО/ПРРО у 2023 році у різних сферах господарської діяльності.

Під час спілкування з суб’єктами господарювання податківцями надано змістовні роз’яснення актуальних питань, що надійшли від платників податків особисто або одразу ж у чаті вебінару.

Слухачі у свою чергу зазначили важливість проведення таких заходів, оскільки це дає можливість застосовувати на практиці актуальну та достовірну інформацію.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом діє Комунікаційна податкова платформа (zt.ikc@tax.gov.ua) та телефони «гарячих ліній» (0-800-505-521, (0412) 413-882)).