Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Критерії ризиковості платника розглянули під час зустрічі

опубліковано 13 вересня 2023 о 16:36

Сьогодні, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу ВГО «Український союз промисловців і підприємців», відбулася зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян із Віце-президентом УСПП з питань податкової політики Юлією Дроговоз.

Юлія Дроговоз зазначила, що до УСПП звернулось ТОВ «Перша Житомирська холдингова компанія» з питання блокування податкових накладних та включення підприємства до переліку ризикових платників. 

Порушене питання обговорили під час зустрічі. Зокрема, отримане рішення про відповідність платника ПДВ критеріям ризиковості та причини ризиковості. 

Віра Касіян детально зупинилася на порядку надання пояснень про належну податкову правосуб’єктність підприємства та надання підтверджуючих документів до контролюючих органів на розгляд комісії для виведення платника з критеріїв ризиковості. 

Комунікаційна податкова платформа – сучасний майданчик для ефективного спілкування з суб’єктами господарювання з метою надання допомоги у вирішенні проблемних питань, які виникають під час провадження їх діяльності. Для зв’язку надсилайте свої звернення на окрему електронну скриньку: zt.ikc@tax.gov.ua