Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки Комунікаційній податковій платформі податківцям області вдається налагодити ефективний діалог з бізнесом

опубліковано 07 вересня 2023 о 16:20

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області продовжує ефективно працювати такий формат спілкування з платниками, як Комунікаційна податкова платформа. За допомогою цієї платформи комунікація з бізнес-спільнотою і громадськістю проходить оперативно і якісно. 

Вкотре сьогодні, за зверненням на платформу, відбулася зустріч з представниками ТОВ «Олімпік Колор» - директором Кизилделі Мустафою, заступником директора Петренко Наталією, бухгалтером Хомутовською Мариною. 

Товариство займається виробництвом фарб, лаків і подібної продукції. 

Під час зустрічі обговорили підстави віднесення платника до категорії ризиковості. Начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян детально зупинилась на переліку документів, які необхідні для подання товариством на розгляд Комісії щодо виключення платника з переліку ризикових. 

Крім того, Віра Касіян зауважила, що з метою упередження виникнення податкового боргу в разі виникнення тимчасових фінансових труднощів, Податковим кодексом України передбачено надання розстрочень податкових зобов’язань та податкового боргу. Застосування процедури розстрочення надає можливість платнику своєчасно виконувати свої зобов’язання перед державою та уникнути накопичення боргів.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001-18-57.