Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про співпрацю під час робочої зустрічі

опубліковано 29 серпня 2023 о 16:52

Сьогодні, 29 серпня 2023 року, у Головному управління ДПС у Житомирській області відбувся «круглий стіл» з представниками сервісних організацій, а саме з директором ПП «Імпорттехносервіс» Сергієм Рябко, представником ТОВ «ВІЗАРД» та КП «Біатрон-6» Андрієм Міхеєвим,  директором ТОВ «РПСО» ЕККА-ВАДС» Андрієм Алєйніковим та директором ТОВ «ТЕХНОСЕРВІС-ТОРГТЕХНІКА» Олександром Гайдайчуком.

Зустріч відбулась за участі очільниці ГУ ДПС у Житомирській області Теодозії Чернецької, начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Сергія Яремчука та заступника начальника відділу фактичних перевірок Андрія Петкевічуса.

Предметом обговорення під час «круглого столу» податківців та представників сервісних організацій було питання особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій в умовах дії Закону України від 30.06.2023 № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». 

«Нашим пріоритетним завданням є забезпечення консультативної підтримки суб’єктів господарювання, надання їм практичної допомоги у вирішенні проблемних питань та якісного податкового сервісу. Лише об’єднавши зусилля можна досягти ефективних результатів роботи та допомогти бізнесу уникнути помилок» - зазначила Теодозія Чернецька.

Під час конструктивного діалогу фахівці ГУ ДПС у Житомирській області обговорили основні відмінностей між класичним та програмним РРО, застосування терміналів суб’єктами господарювання, обов’язкові реквізити фіскального касового чеку, тощо.

Сторони домовилися підтримувати співпрацю та надалі проводити подібні зустрічі щодо розгляду практичних кейсів та проблемних питань.