Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представником Ради бізнес-омбудсмена в межах роботи комунікаційної податкової платформи

опубліковано 18 серпня 2023 о 12:45

Питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, з яким звернулось ТОВ «Клівентоп» до Ради бізнес-омбудсмена, стали предметом обговорення під час онлайн-зустрічі в Головному управлінні ДПС у Житомирській області. 

Днями на комунікаційну податкову платформу податкової служби області надійшов запит від керівництва Ради і вже сьогодні, за участі очільниці відомства Теодозії Чернецької, начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян та інспектора Ради Олега Михалюка, було опрацювано актуальний кейс ТОВ «Клівентоп». 

Розібралися в питаннях зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, розблокування податкових накладних/розрахунків коригування та порядку подання Таблиці даних платника податків. 

Нагадаємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в податковій службі області діє Комунікаційна податкова платформа. Електронна адреса для звернень: ikc@tax.gov.ua.