Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа: На зустрічі обговорили порядок прийняття Таблиці даних платника податків

опубліковано 10 серпня 2023 о 16:18

Сьогодні, 10 серпня, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу, відбулася зустріч з керівниками ТОВ ІВ ТК СОЯАГРОПРОДУКТ» та ТОВ «ВК СК ІМПЕРІАЛ». 

Захід відбувся за участі начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян.

Темою для обговорення стало питання правильності заповнення та подання Таблиці даних платника податків.  

В ході зустрічі обговорили заходи, які слід вжити підприємствам з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.  Особливу увагу акцентовано на важливості подання Таблиці даних платника податків та правильності її заповнення.

Крім того, Віра Касіян відмітила, що Порядком №1165 передбачено автоматизований моніторинг відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків. Вказаний механізм діє на основі алгоритмів, які в автоматичному режимі здійснюють перевірку поданих на реєстрацію податкових накладних/розрахунків коригування відповідно до ряду критеріїв, визначених Порядком. 

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до комунікації. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнесу, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення.

Електронна скринька Комунікаційної податкової платформи: zt.ikc@tax.gov.ua.