Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Житомирщині відбувся бізнес-форум за участі очільниці ГУ Теодозії Чернецької

опубліковано 25 липня 2023 о 10:58

Днями в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька взяла участь у Регіональному бізнес-форумі «Бізнес під час війни: виклики, проблеми, можливості».  

Зустріч представників бізнесу, а це великі, середні та малі платники податків різних галузей економіки області відбулася за участі народного депутата України Олени Шуляк, Голови комітету ВР України з питань фінансів, податкової і митної політики Данила Гетманцева, керівництва обласної військової адміністрації, митної служби та представників управління АТ «Ощадбанк». 

Обговорили питання, які на сьогодні серед платників податків є найбільш актуальними та нагальними, а це проблеми та можливості бізнесу в умовах воєнного стану.  Адже податкові відносини в умовах воєнного стану – це важлива складова економічного фронту. Сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який необхідний задля підтримки фінансової стабільності країни в умовах війни. 

Практична дискусія між представниками влади та бізнесу відбулася відкрито та продуктивно. Платниками податків були запропоновані ряд пропозицій щодо змін до норм законодавства, які допоможуть знайти механізми вирішення обговорених питань.