Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: під час зустрічі розглянули шляхи погашення заборгованості по сплаті податків та зборів

опубліковано 12 липня 2023 о 15:52

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбулась зустріч очільниці відомства Теодозії Чернецької з заступником директора ДП «Грозинське» Сергієм Кочкіним, за участі начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех та заступника начальника управління податкового аудиту Олександра Саєнка.

Основним видом діяльності підприємства є вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур.

Під час зустрічі обговорили діяльність підприємства та механізм проведення документальної перевірки підприємства на звернення платника податків в умовах воєнного стану. Також розглянули шляхи та терміни погашення заборгованості по сплаті податків та зборів.

Теодозія Чернецька акцентувала увагу платника на особливій важливості своєчасної сплати податків у період військового часу та зазначила, що тільки сумлінне ставлення до своїх обов’язків щодо своєчасної сплати податкових зобов’язань та розуміння необхідності термінового погашення заборгованості дозволить вирішити проблему створення нових боргів.

Нагадаємо, що платник самостійно може дізнатись про наявність податкового боргу скориставшись власним «Електронним кабінетом платника податків» або здійснивши звірку розрахунків в Центрі обслуговування платників за місцем його реєстрації.

Електронна скринька Комунікаційної податкової платформи: zt.ikc@tax.gov.ua