Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

8858 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів видано за шість місяців цього року

опубліковано 05 липня 2023 о 13:43

Основними завданнями відділу реєстрації користувачів є надання електронних довірчих послуг, обробка персональних даних, забезпечення захисту персональних даних, обслуговування сертифікатів (формування, блокування, поновлення та скасування).

Так, протягом січня-червня 2023 року послугами відокремлених пунктів реєстрації ГУ ДПС у Житомирській області кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС скористались 4265 юридичних та фізичних осіб. Їм безкоштовно сформовано і видано 8858 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. 

Зокрема, протягом даного періоду за отриманням електронних довірчих послуг звернулись 2127 юридичних та 2138 фізичних осіб, яким надано такі послуги та сформовано відповідно 4580 сертифікатів відкритих ключів для юридичних осіб та 4276 - для фізичних осіб. 

Окрім цього, 674 осіб звернулось протягом січня-червня цього року з питань скасування сертифікатів відкритих ключів.

Разом з цим, працівниками відділу надаються консультації з питань оформлення належних документів для отримання електронних довірчих послуг та перевірки чинності наявних сертифікатів, як в телефонному режимі, так і за особистим зверненням громадян.