Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат співпраці з платниками

опубліковано 28 червня 2023 о 13:58

За час роботи Комунікаційна податкова платформа довела свою ефективність. За її допомогою комунікації з бізнес-спільнотою та громадськість проходять оперативно та якісно.

Так, за зверненням директора ТОВ «Буревій Україна» В`ячеслава Пилипчука на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області, проведено зустріч з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування до них в Єдиному реєстрі податкових накладних та виключення підприємства з переліку «ризикових» платників. 

У заході взяли участь начальник управління оподаткування юридичних осіб Надія Олійник, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян. 

В ході зустрічі обговорили заходи, які слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. 

Крім того, фахівці податкової служби надали рекомендації щодо переліку документів, які необхідно подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку «ризикових». 

Платник отримав вичерпні відповіді на поставлені питання. 

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до комунікації. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнесу, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення. 

Електронна скринька Комунікаційної податкової платформи: zt.ikc@tax.gov.ua.