Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн нарада-навчання щодо алгоритму дій при роботі в особистому кабінеті на вебпорталі АТ «Укрпошта»

опубліковано 23 червня 2023 о 14:55

Сьогодні в Головному управління ДПС у Житомирській області, за участі начальника управління організації роботи Світлани Маткобожик, начальника відділу організації документування і роботи з документами Катерини Сторожук та предствника АТ «Укрпошта» Ольги Петрової проведено нараду-навчання з структурними підрозділами податкової служби області з питання алгоритму дій при роботі в особистому кабінеті на вебпорталі АТ «Укрпошта». 

Захід відбувся в змішаному форматі. Фахівці структурних підрозділів також змогли приєднатись онлайн, за допомогою IT-продукту «ZOOM». 

Світлана Маткобожик зазначила, що з 01 липня 2023 року змінюються умови надання послуг поштового зв’язку національним оператором поштового зв’язку АТ «Укрпошта» та його відділеннями в частині пересилання згрупованих поштових відправлень.

З алгоритм дій при роботі в особистому кабінеті на вебпорталі АТ «Укрпошта» слухачів знайомила Катерина Сторожук.

В свою чергу представник АТ «Укрпошта» Ольга Петрова надала методологічну допомогу працівникам структурних підрозділів ГУ ДПС при формуванні згрупованих поштових відправлень, бланків супровідної адреси відправника та одержувача, повідомлення про вручення в особистому кабінеті на вебпорталі АТ «Укрпошта».

Навчання відбулось у форматі конструктивного діалогу, присутні отримали  відповіді на актуальні для них питання.