Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі обговорили порядок прийняття Таблиці даних платника

опубліковано 20 червня 2023 о 16:34

Сьогодні, 20 червня 2023 року, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу, відбулася зустріч з головним бухгалтером ТОВ «Універсал» Оксаною Дятел щодо правильності заповнення та подання Таблиці даних платника податків.  

Участь у зустрічі взяли начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян та заступник начальника управління Вадим Бевз.  

Податківці наголосили, що Таблиця даних платників податків подається разом із поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Таблиці даних платників податків, які були подані на розгляд Комісії Головного управління ДПС у Житомирській області з питань зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в ЄРПН без пояснень, будуть не враховані.  

Нагадуємо, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують «гарячі лінії» з питань зупинення реєстрації податкових накладних: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.  

Або звертайтесь на Комунікаційну податкову платформу: zt.ikc@tax.gov.ua.