Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат спілкування

опубліковано 16 червня 2023 о 16:16

Сьогодні, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області, проведено зустріч із директором ООО «Союз Автомотив» Оленою Гратій та головним бухгалтером Тетяною Турською. 

У заході взяли участь в.о. начальника відомства Теодозія Чернецька, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян та заступник управління Вадим Бевз.

Під час заходу розглянули особливості ведення суб’єктом господарської діяльності та його відповідність критеріям ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних / розрахунків коригування. Також було розглянуто деякі практичні моменти платника, які спричиняють податкові ризики. 

Крім того, обговорили порядок сплати грошових зобов’язань та погашення податкового боргу, адже своєчасна сплата податків є одним із джерел фінансування обороноздатності країни та підтримка армії у воєнний час.

Нагадаємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. 

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.