Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога платникам серед пріоритетів роботи податкової служби області

опубліковано 15 червня 2023 о 17:33

Підтримка та всебічна допомога сільськогосподарським підприємствам серед пріоритетів роботи податкової служби області, адже Житомирщина має розвинений аграрний сектор, який виробляє весь спектр сільськогосподарської продукції.

Так, сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася онлайн-зустріч з представниками ТОВ «Житомир-Агро-Інвест», за ініціативи та участі заступника генерального директора з адвокації асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Марії Ревенко. 

Участь у заході взяла очільниця податкової служби області Теодозія Чернецька, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян, головний бухгалтер ТОВ «Житомир-Агро-Інвест» Ірина Кравчук та юрист Віктор Служавий. 

Під час зустрічі фахівцями податкової служби було проаналізовано ситуацію, що виникла у ТОВ «Житомир-Агро-Інвест» та причину відповідності товариства критеріям ризиковості. Зокрема, було надано рекомендації щодо порядку подання підтверджуючих документів, які необхідні для виходу платника з ризикової категорії. 

«Податкова служба оперативно реагує на звернення платників податків. На сьогодні один з таких форматів співпраці – це Комунікаційна податкова платформа, метою якої є активізація діалогу між податковою та представниками бізнес-спільноти задля вирішення питань, які виникають в умовах  сьогодення» - зазначила Теодозія Чернецька. 

Учасники подякували податківцям за зустріч та відкритість до подальшої співпраці.