Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про механізм виключення з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості говорили під час чергової зустрічі

опубліковано 09 червня 2023 о 16:30

Сьогодні, 09 червня, у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, у межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбулася робоча зустріч очільниці відомства Теодозії Чернецької з представниками ТОВ «Сілі-Кор»: директором Віталієм Калініним, головним бухгалтером Тетяною Мариновською. 

Зустріч відбулась за участі начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян та заступника начальника управління Вадима Бевза.

Під час заходу фахівці профільного підрозділу податкової проаналізували критерії ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних/розрахунків коригування. Окрім того, обговорили практичні моменти у роботі з податковими ризиками.

Нагадуємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.