Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової служби області прийняли участь у «Форумі волонтерів»

опубліковано 02 червня 2023 о 14:16

Днями фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області прийняли участь в обласному «Форумі волонтерів» з обговорення питань обліку та оподаткування діяльності представників благодійних фондів, волонтерів та волонтерських організацій. 

Захід відбувся в Домі української культури.

На зустріч були запрошені представники Житомирської митниці, Житомирської ОВА та Головного управління ДПС у Житомирській області.                                                                                             

Від податкової служби області були присутні начальник управління оподаткування фізичних осіб Олександр Мушицький та начальник управління податкових сервісів Оксана Пахолюк.

Оксана Пахолюк подякувала всім присутнім за їх активну позицію, турботу та підтримку Збройних Сил України та зазначила, що для роботи у правовому полі при зборі коштів на рахунки фізичних осіб, необхідно внести відомості про фізичну особу-волонтера до Єдиного Реєстру волонтерів. Окремо зупинилась на Порядку та способах подання Заяви про внесення до Реєстру волонтерів фізичних осів (№ 1-РВ) та надала учасниках заходу рекомендації по її заповненню.

Такі форуми дуже важливі, адже волонтерам та благодійним фондам дуже важливо отримати інформацію від представників контролюючих служб, щоб мати змогу розібратися у нових законодавчих змінах.

Щиро дякуємо волонтерам за їх нелегку працю заради перемоги України!