Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: триває ефективний діалог з бізнесом

опубліковано 30 травня 2023 о 15:13

Сьогодні, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась робоча зустріч з представниками ТОВ «Рудік» - засновником Миколою Поліщуком та головним бухгалтером Мариною Манько щодо порядку прийняття Таблиці даних платника податків. 

Зустріч пройшла за участі начальника управління оподаткування юридичних осіб Надії Олійник та заступника начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадима Бевза. 

Обговорили, зокрема, нюанси заповнення Таблиці даних, особливості подання Повідомлення про надання пояснень та копій документів щодо податкових накладних / розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено. Крім того, платнику на конкретних прикладах вказали помилки, що були допущені під час заповнення Таблиці даних, та надали рекомендації щодо їх усунення. 

Нагадуємо, з питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.