Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч керівників задля розширення співробітництва

опубліковано 17 травня 2023 о 17:28

Головне управління ДПС у Житомирській області та територіальне відділення Асоціації платників податків України в Житомирській області традиційно підтримують партнерські стосунки. 

Підтвердженням цьому стала чергова робоча зустріч очільниці податкової служби області Теодозії Чернецької із головою територіального відділення Асоціації платників податків України в Житомирській області Геннадієм Карпінським, що  сьогодні відбулась в Головному управлінні ДПС у Житомирській області.

Під час робочої зустрічі учасники обговорили перспективи розширення співробітництва та найближчі плани спільної роботи. Зокрема, заплановано  провести спільний семінар для платників податків - членів асоціації. Серед  основних питань визначено – алгоритм розблокування податкових накладних, платіжні послуги, новації податкового законодавства. Це актуальні напрямки, які на сьогодні найбільш потребують інформаційної підтримки серед суб’єктів господарювання.

«Співпраця з представниками бізнес-спільноти надає можливість швидкого усунення проблем, що виникають в роботі з питань оподаткування, впровадження в дію нових норм податкового законодавства та сприяє активній комунікації з платниками податків», - підсумувала Теодозія Чернецька.

Учасники зустрічі погодилися й надалі співпрацювати в напрямку посилення ролі та авторитету платника податків в житті регіону.