Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: підстави віднесення платника податків до ризикової категорії розглянули під час зустрічі

опубліковано 10 травня 2023 о 16:08

Питання щодо блокування податкових накладних не втрачають своєї актуальності, тому основна частина звернень на Комунікаційну податкову платформу стосуються саме вказаного напрямку.

Сьогодні вкотре відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Теодозії Чернецької, заступника начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадима Бевза з керівником ТОВ «Елеватор – Сервіс» Ярославом Мациборою.

В ході зустрічі учасники детально обговорили проблемні питання, що виникають у товариства під час провадження діяльності та надали платнику консультативну допомогу з питання, що стосуються віднесення його до переліку ризикових. 

«Допомога бізнесу та надання консультацій є одним з пріоритетних напрямків роботи податкової служби області. Ми відкриті до діалогу та зацікавлені в тому, щоб бізнес працював та сплачував податки», – резюмувала Теодозія Чернецька. 

Нагадаємо, що у разі виникнення проблемних питань, які потребують оперативного розгляду, представники бізнес-спільнот та громадськості можуть звертатися на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області. Електронна скринька платформи: zt.ikc@tax.gov.ua