Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: діалог про причини блокування податкових накладних

опубліковано 08 травня 2023 о 16:40

В межах роботи Комунікаційної платформи в Головному управління ДПС у Житомирській області відбулась чергова зустріч з питань блокування податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Участь у заході взяла очільниця ГУ ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька, заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадим Бевз, керівництво ТОВ «Вояж 1» - Сергій Слюсар та Оксана Слюсар.

Під час діалогу представники бізнесу висловили своє бачення проблеми щодо блокування реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування. Зі свого боку, податківці проаналізували ситуацію, що спричинила зупинку реєстрації ПН/РК, детально пояснили причини блокування ПН/РК та надали чіткі рекомендації щодо коректного складання Таблиць даних платника та надання повного пакету підтверджуючих документів.

Нагадуємо, в Головному управління ДПС у Житомирській області функціонують «гарячі лінії» з питання зупинення реєстрації податкових накладних: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.