Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий діалог з платником ПДВ щодо відповідності критеріям ризиковості

опубліковано 03 травня 2023 о 15:46

Сьогодні, 03 травня 2023 року, у Головному управління ДПС у Житомирській області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, проведено робочу зустріч з представниками ТзОВ «ВТЕПЛІ ІННОВАЦІЇ» в особі директора Юрія Савенка, головного бухгалтера Олени Гончаренко та юриста Вадима Гречківського. 

Зустріч відбулась за участі очільниці відомства Теодозії Чернецької та заступника начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадима Бевза.

Під час зустрічі обговорили критерії віднесення товариства до «ризикового», зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування платників в ЄРПН, а також прийнятті Таблиці даних платника ПДВ. 

Крім того, з метою мінімізації ризиків, пов’язаних із співпрацею з ризиковими контрагентами, представникам бізнесу запропоновано через Електронний кабінет платника податків дізнаватися інформацію про наявність свого контрагента в переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості.

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до комунікації. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають під час провадження господарської діяльності та, в межах компетенції, вживати заходи для їх вирішення.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.