Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вічна шана та пам’ять ГЕРОЮ! 

опубліковано 01 травня 2023 о 15:54

Біль, розруху, жорстокість і смерті принесли до України російські загарбники. І щоразу важче отримувати звістки про втрати наших хлопців, які мужньо боронять рідну землю…

З глибоким сумом та скорботою в серці повідомляємо, що 28 квітня на Донеччині, в районі населеного пункту Авдіївка у бою за нашу Батьківщину, під мінометним обстрілом, загинув український військовослужбовець, працівник Коростенської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Віталій Михайлович Каленський, 1976 року народження, мешканець міста Коростень.

Відважний воїн героїчно захищав рідну Україну, нашу свободу і кожного з нас ще з 2014 року. Гарний, розумний, енергійний, привітний, дружній, життєрадісний, небайдужий до долі своєї країни, мужній і сміливий... Таким залишиться Віталій у пам'яті кожного, хто його знав особисто.

Колектив Головного управління ДПС у Житомирській області висловлює співчуття рідним, близьким, колегам і побратимам загиблого.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть в нашій пам’яті… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо. 

Вічна шана та пам’ять ГЕРОЮ!