Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішнє навчання працівників – вагомий крок до удосконалення професійної компетентності державних службовців

опубліковано 27 квітня 2023 о 17:02

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Житомирській області з метою формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди відповідно до Тематичного плану успішно проводяться внутрішні навчання для працівників служби. 

Під час лекцій головний державний інспектор відділу правового супроводження діяльності та супроводження судових спорів із загальних питань управління правового забезпечення Ольга Мазур проінформувала колег про актуальні зміни у законодавчих та інших нормативно-правових актах. Начальник відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту Любов Тимощук ознайомила працівників з проблемними питаннями при знятті з обліку платників податків юридичних осіб та вжиття контрольно-перевірочних заходів у зв’язку із припиненням , ліквідацією юридичної особи. Завідувач сектору інформаційної взаємодії Алла Корнійчук розповіла про забезпечення інформаційної політики Головного управління ДПС у Житомирській області через власні інформаційні ресурси.

Проведення занять в межах Тематичного плану внутрішніх навчань державних службовців ГУ ДПС у Житомирській області надає можливість набуття та удосконалення професійних знань, умінь та навичок податківців.