Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформацію про нараховані податки можна дізнатися через Електронний кабінет

опубліковано 28 березня 2023 о 13:09

Усі платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.

Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету діє режим «Стан розрахунків з бюджетом», який передбачає доступ платника до особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, тобто до даних інтегрованої картки платника.

Варто врахувати, що вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації id.gov.ua.

Водночас громадянам - власникам нерухомості та земельних ділянок у Головному управлінні ДПС у Житомирській області рекомендують провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків.