Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Триває діалог з платниками ПДВ щодо відповідності критеріям ризиковості

опубліковано 21 березня 2023 о 15:14

Сьогодні, за зверненням керівних осіб ПП «ЛЮКС ІНЖИНІРИНГ» на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області, проведено зустріч у форматі онлайн з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування до них в Єдиному реєстрі податкових накладних та виключення підприємства з переліку «ризикових» платників.

У заході взяв участь начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк. Посадовець проінформував платника податків стосовно причин блокування податкових накладних.

Обговорили заходи, які слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Під час зустрічі приватне підприємство отримало рекомендації щодо переліку документів, які слід подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку «ризикових». Також звернули увагу на важливість подання Таблиці даних платника ПДВ та правильність її заповнення.

Платнику надали вичерпні відповіді на поставлені питання.

ГУ ДПС у Житомирській області завжди відкрите до комунікації. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнесу, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.