Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: про порядок видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним

опубліковано 17 березня 2023 о 16:43

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М`ясковський провів робочу зустріч з директором ТОВ «Ваш перевізник» Вадимом Позняковим, який звернувся на Комунікаційну податкову платформу.

Також участь у зустрічі взяв в. о. начальника управління контролю за підакцизними товарами Павло Сіхневич.

Тема зустрічі – порядок видачі та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним. Під час її обговорення платнику надали рекомендації щодо оформлення відповідно до вимог чинного законодавства пакета документів, які необхідно подати до контролюючого органу з метою оформлення ліцензії.

Згідно з порядком, після подачі платником, такі документи потрапляють на розгляд, у результаті якого контролюючий орган приймає рішення про видачу ліцензії або відмову. Податківці зауважили, що відповідальність за достовірність даних у документах, поданих разом із заявою, несе заявник.

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям!

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua.