Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась чергова зустріч в межах роботи Комунікаційної податкової платформи

опубліковано 17 березня 2023 о 13:27

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася чергова зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдана Костюка з представником ТОВ «Райківський гранітний кар’єр» Наталією Томчук з питання порядку подання Таблиці даних платника ПДВ.

Зустріч відбулася в межах роботи Комунікаційної податкової платформи.

Богдан Костюк проінформував, що таблиця даних платника податку на додану вартість подається до ДПС разом з поясненням, за встановленою формою, в електронному вигляді засобами електронного зв’язку. 

Оскільки Таблиця – це інформація про специфіку діяльності платника ПДВ, подання якої є правом незалежно від факту зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН, то Таблиця може бути подана без наявності факту зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН.

Таблиця з поясненнями розглядається комісією регіонального рівня протягом п’яти робочих днів після її отримання. За результатами розгляду приймається рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке надсилається платнику в порядку, встановленому ст. 42 ПКУ.

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до комунікації з бізнесом та громадськістю. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнесу, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення.

Електронна адреса Комунікаційної податкової платформи: zt.ikc@tax.gov.ua